Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán politológus

Gender? Akkor ez is biztos Soros!!!

…és tényleg! Az úgynevezett gendertudomány kipaterolása a hazai egyetemekről nem csak a mentális higiéniának kedvez, de kőkemény nemzetbiztonsági kérdés is. Az ugyanis a jogi határzár megerősítése, ami lassítja a Soros-hálózat által mozgatott migránsok beáramlását.

“Éppen nemet váltok!”, “Homoszexuális/transzszexuális vagyok!” – csak néhány varázsszó a Soros-hálózat által kiadott többnyelvű brossúrákból, amiket a jobb életet kereső migránsok “menekülők" között osztogatnak. Aki az európai jogrend kiskapuira szabott meséket betanulja és felmondja, nagyobb eséllyel kap menekültstátuszt a vén kontinensen.

Ez a tudás sokáig csak kevesek előtt volt ismert, és jellemzően a Calais-nál lévő “dzsungel” lakói adták egymásnak tovább, hogy Angliába érve, ilyen legendákkal javítsák maradási esélyeiket.

Az újkori népvándorlás 2015-ös (eddigi) első csúcsévében már a Welcome to Europe szervezet füzetecskéit osztogatták, amelyben a gender fejezetben szépen leírták, hogy milyen esetben maradhat valaki “társadalmi nemisége” sérelmei miatt Dániában, Hollandiában, Olasz-, Spanyol-, vagy Svédoroszágban.

Szodoma és Gomora.


Azóta nem csak a Dunán folyt le sok víz, de közel kétmillió migráns is érkezett Európába, és sokkal többen jönnének még. A korábbi öt országhoz képest mára ráadásul már hazánkban is van úgynevezett gendertudományi képzés, és persze “érzékenyítés”.

Mint a mesében: Ez kitalálja, az tudományágat alapít, a harmadik népszerűsíti, a negyedik rendőröknek és bíráknak rendez “érzékenyítést”, és ez az ici-pici nyolcvannyolcéves Gyuri bácsi pedig egyetemén helyet ad neki és mindezt még finanszírozza is.

A helyzet komolyságát mutatja, hogy idén januárban az Európai Unió Bírósága ítéletében megtiltotta pszichológus szakértő alkalmazását a menekültügyi eljárásban, például pont a nemiséggel kapcsolatos ügyeknél. Az már alig meglepő, hogy ezt a jogi esetet a Soros-hálózathoz köthető Helsinki Bizottság vitte a luxemburgi bíróságra azzal a ki nem mondott szándékkal, hogy a magyar hatóságok is az általuk a menedékjogi eljárásra kidolgozott kétkötetes(!!!) kódexet használják.

A napokban egy osztrák bevándorlási hivatalnok elutasított egy homoszexualitásra épülő menedékkérelmet, mert szerinte a kérelmező nem mutatta a homoszexualitás jeleit. Kapott is hideget-meleget, a genderlobbi máris jelentkezett “érzékenyítési” igényével. Még szerencse, hogy immáron Ausztriában és Olaszországban is a magyarhoz hasonló, nemzeti kormány van hivatalban.

Itt zárul ismét a kör. Így lesz az életidegen úgynevezett gendertudományból ajánlás, majd bíróságok előtt kikényszerített jogelv. A genderizmus ráadásul kedvezőbb a migránsok és a beáramoltatásban érdekelt migránssimogatók számára, hiszen a magukat homoszexuálisnak valló migránsoknál nehezen érthető, miért kérnek családegyesítést. Az úgynevezett gendertudomány által feltalált 32 társadalmi nem valamelyikénél már nincsen ilyen kétely, “nyugodtan” jöhet utóbb a család is.

 

(Kép forrása itt.)