(Soros György.)

Miközben a brüsszeli elit ránk gyújtotta a házat a brexittel, az Európai Parlament elérkezettnek látta az időt, hogy ahhoz forduljon segítségért migráns-ügyben, aki sosem fukarkodik a jó tanácsokkal: Soros Györgyhöz. Nem tévedés, az Európai Parlament négy bizottsága közel egy órában hallgatja meg Soros György nézeteit a migrációs krízis gazdasági hatásairól.


Akinek eddig kétsége lett volna, Brüsszel honnan meríti ötleteit, az csütörtökön 9 órától maga is megnézheti az élő közvetítést. Soros nem csak egy mellékszereplője a megszólalásnak, hanem a vezérszónoka. Korábbi munkássága alapján nem nehéz kitalálni, mit is fog javasolni az Európai Parlamentnek. Az EU engedjen be minél több migránst, mert a költségvetési kiadások el fognak törpülni a busás haszon mellett. Nem is jöhet ez jobbkor, mint most, amikor egy tagállam alig egy hete többek között az Európai Unió agresszív betelepítési politikája miatt kilépett a közösségből.

Az ülést az európai liberálisok frakciójának prominense vezeti.

A magam részéről ehhez nem is tudok többet hozzátenni, mint hogy valakik valahol tényleg eldöntötték, hogy lángszóróval fognak tüzet oltani Európában.