A hanyatló haladó nyugat soft diktatúrája kifinomult nyelvi és szimbolikus kóddal dolgozik a másként gondolkodók kiszűrésére. Most éppen a politikai korrektség a divat, így aki nem ennek a szavait használja és nem ennek megfelelően gondolkodik és viselkedik, az rögtön gyanús lesz.

Egy demokráciában persze nincsen fekete autó, van helyette viszont nyilvános megbélyegzés, lejárató kampány, Facebook letiltás, vagy állásból elbocsátás. A politikai korrektséget piedesztálra emelik, ez történik az Eurovízió dalfesztiválján is, ahol az elmúlt 4-5 évben már nem a tehetség, hanem a politikai korrektség divatjához való idomulás mértéke a mérvadó. Az új irány a “szakállas nő”, Conchita Wurst 2014-es befutásával indult. A helyzet azóta csak rosszabb lett.

Mindent visz?


ByeAlex “Kedvesem” című dala, amelyben egy férfi és egy nő közötti érzelmekről van szó, ma már labdába sem rúgna, ha a szöveg nem érintene a 32 különböző nemi identitásból legalább hármat. Pápai Joci “Az én apám” dalának címét is legalább többes számba kéne tenni.

A politikai korrektség csimborasszója a “harmadik nemű wc”, amin szíve szerint mindenki csak röhögne, ha nyugaton nem gondolnák véresen komolyan. Nagyjából erről beszélt — magánvéleményét elmondva — egy kereskedelmi hírcsatorna beszélgetős műsorában egy hetilap főszerkesztője, amiből a balliberális propagandasajtó rögtön cikket is csinált.

Szerintük Magyarország homofób kormánypolitikája miatt nem vesz most részt a dalfesztiválon, írta a Népszava korábbi újságírója a The Guardian-ben, amely régóta élen jár Magyarország lejáratásában. A cikket a Népszava, mint brit véleményt szemlézte, és csak lelepleződésük után tüntették fel, hogy korábbi munkatársuk cikkéről van szó.

Itt, a huzatos Kárpát-medencében, a népek országútján élesebben látjuk a világot. Szerintem Magyarország jól döntött, amikor a kevés kivétel között nemet mondott az ENSZ migrációs paktumára. Az idő minket igazolt. Szerintem az is jó döntés, hogy nem veszünk részt egy olyan versenyen, ahol egyébként is csak a “szakállas nők", vagy Greta Thunberg világvége vallásának bárdjai nyerhetnek.

 

(Kép forrása: wikipédia.)