Mint sokszor, most sem bontják ki az igazság minden részletét, ugyanis ők nem illegális, hanem legális és ütemezett bevándorlást akarnak. Ezzel szemben Orbán Viktor programjának negyedik pontja a migránsvízum és a migránskártya megszüntetését sürgeti.

A május 26-i EP-választás legfontosabb kérdése a migráció. Próbálják tagadni, ám az Eurobarométer kérdéseire válaszolók szerint már lassan négy éve a migráció és az azzal járó terrorizmus a két legégetőbb probléma.

Szélesre nyitnák a kaput.


A mainstream pártok ezt persze próbálják tagadni, mivel a szavazóknak rögtön eszébe jut, hogy az újkori népvándorlás 2015-ös eddigi legnagyobb tetőzésénél még arról beszéltek, hogy a jövevények “gazdagítják” az európai társadalmakat és ők fogják majd a demográfiai és munkaerőpiaci gondokat megoldani.

Azóta kiderült, hogy a migránsok nem gazdagítják az európai társadalmakat. A másfél millió Németországba érkező szír, iraki és más migráns közül ma csupán 20-25 százalék dolgozik. Aki nem beszél németül vagy nincsen szakképesítése, az jellemzően csak minimálbért keres. A migránsok zöme ezzel nem befizetője, hanem eltartottja a német jóléti rendszernek. Ráadásul a hét bő esztendő most ér véget, Németország recesszióba fordul. A torta egyre kisebb lesz.

2015 óta megfordult a szél. Ma már nem tapsolnak a nyugat-európaiak a pályaudvarokon és nem dobálnak plüssmacikat a jövevényeknek. A mainstream politika is fordul. Angela Merkel ezoterikus beszédmódjában ez így hangzik: “A 2015-ös tömeges beáramlás nem ismétlődhet meg, de Németország jól tette, hogy akkor barátságos arcát mutatta a világnak!”

Ebben a mondatban, mint cseppben a tenger van benne az új bevándorláspárti program. A tömeges illegális bevándorlást immáron felváltja a külső határok védelme menedzselése, valamint a legális és ütemezett bevándorlás. Ennek lenne eszköze a migránsvízum, amiről addig szavaztatták az EP-képviselőket, ameddig a bevezetés többséget nem kapott. A Soros-hálózat NGO-i adnák kis füzeteikben az ötletet, hogy milyen mesét kell felmondani, és a migránsvízummal már legálisan jöhetnének a migránsok és a családegyesítés is könnyebb lenne.

Amennyiben a migránsvízummal érkezők ügyeinek elbírálását egy következő lépésben uniós szintre emelik, úgy a kérelmekről akár az EASO uniós hivatal is dönthet és a nagyobb számú befogadott menedékes szétosztására néhány áttétellel máris jöhet az a kötelező kvóta, ami “európai megoldásként” ott cseng minden uniós és bevándorláspárti politikus nyilatkozatában.

Ne feledjük, a migránsvízumokról is döntünk május 26-án!

(Kép forrása itt.)