Megyery Gerda
Megyery Gerda politológus

A tolerancia agressziója

A német közszolgálati tévécsatorna újabb mérföldkövet lépett át az ideológiai átnevelés leplezetlen gyakorlatában. Az eredmény már-már félelmetes.

A hétvégén a német ZDF-Neo, fiataloknak szóló közszolgálati csatorna egy sokkoló videót tett közzé. Az alkotás legfőbb üzenete, hogy a tolerancia, ha kell tűzzel, vassal fogja kiírtani legyőzni az intoleranciát. Ennek a harcnak pedig bizony Németország lesz a zászlóvivője. Mint a videó alatti leírásban szerepel: „Európa felfordult! Európa olyan gyengének érzi magát, hogy 0,3 százaléknyi menekülttől fenyegetve érzi magát”.

(A videó egyik képkockája, amelyen a toleráns Németország tagjait láthatjuk.)


Mint minden magára valamit is adó propaganda, a videó egyértelműen kijelöli, hogy kik a jók (a toleránsak) és kik a rosszak (az intoleránsak). A jók közé tartoznak a színes bőrűek, a transzvesztiták, a káromkodó kisgyerekek, a burkát viselők és a raszták. A rosszak közé pedig a fehér bőrű férfiak. Európa legnagyobb problémáját ez utóbbiak jelentik, mert éket vernek az amúgy tökéletes békében élő társadalom tagjai közé. Csupán az ő uszításuk miatt félnek a felvilágosulatlanok attól, hogy felrobbantják őket egy repülőtéren, lelövik egy koncertteremben, esetleg egy kávézóban. Vagy hogy tömegesen megerőszakolják egy hajókiránduláson.

Itt tartunk ma. Az európai elitek, élükön Németországgal, még mindig azt sulykolják, hogy kultúránkra és életünkre saját állampolgáraink jelentik a legnagyobb veszélyt. Aki pedig nem osztja a videóban bemutatott extrém liberális álláspontot, azt rögtön nácinak bélyegzik.

Az agymosás azonban akkor is agymosás marad, ha a tolerancia köntösébe bújtatják.

Köszönjük, de a magunk részéről nem kérünk belőle.