Magyarország a válságkezelés és a migráció terén is bebizonyította, hogy az Európai Egyesült Államok nagy tervéhez képest van működőképes és vonzó alternatíva. A 2010 utáni időszakhoz hasonlóan most is rajtunk akarnak példát statuálni, mielőtt a visegrádiak, osztrákok és olaszok után még többen csatlakoznak a brüsszeli bürokraták elleni lázadáshoz. Brüsszel most a Sargentini-jelentés alapján vonná el Magyarország szavazati jogát.


 A politikai nyomásgyakorlásnak van egy másik vonala is. A hazánknak járó uniós fejlesztési források egy részét Brüsszel a “korrupcióra” való hivatkozással visszatartja. Soros propagandagépezete rögtön szállítja is a titkosszolgálati anyagokra emlékeztető állítólagos bizonyítékokat, amelyek csak azt mutatják, hogy a patrióta gazdaságpolitika eredményeként immáron fővállalkozó magyar cégek vezetői adózott jövedelmükből hogyan nyaralnak és élnek.

A külső nyomás ki nem mondott célja Magyarország beterelése az Európai Ügyészségbe, amely a “korrupció” ellen küzd. Magyarul visszatérnének a 2010 előtti állapotokhoz, amikor rendszerint német és osztrák cégek voltak a fővállalkozók, ők vitték el a profit nagyobb részét. Az biztosan nem lenne “korrupció”.

Brüsszel és a Soros-hálózat álláspontja tehát érthető. Az egyik a szuverenitásunkat vinné, a másik a pénzünket. A hazai ellenzék Európai Ügyészség iránti lelkesedését azonban már nehezebb megérteni. Egy kívülről irányított “korrupcióellenes” testület ugyanis román példára akármelyik politikust (polgármestert vagy iskolaigazgatót) elvitethetné, nem csak a kormánypártiakat.

A láthatóan sok pénzzel megtámogatott (adatbázis építésre is jó) aláírásgyűjtéshez csak tessék-lássék csatlakoznak a parlamenti ellenzék pártjai. Ahogy a Jobbik “európai bérunió” kezdeményezése is kudarcba fulladt, úgy várhatóan ez is el fog halni.

 Az eredménytelenséget látva csak nehogy az legyen majd nálunk is mint Máltán, ahol egy újságírónő felrobbantása szolgáltatott szomorú ürügyet a szigetország Európai Ügyészséghez való csatlakozására. Szlovákiában pedig egy újságíró meggyilkolására épített tüntetések döntötték meg Robert Fico kormányát. Szeretném, ha a Nagy Terv megvalósítása nálunk nem emberéletek árán történne. Brüsszel inkább tegyen jó ajánlatokat, amit az erős nemzetállamokban gondolkodó európaiak is támogatni tudnak!

 

(Kép forrása: itt.)