A Fészekrakó program szegény családokat akart lakáshoz juttatni. A gyerekek számával növekvő támogatásra haszonleső ügyvédek és bankárok hálózatot szerveztek, és főként Miskolc Avas-lakótelepének megüresedő lakásaiba százával költöztettek olyan családokat, amelyek finoman szólva sem tudtak környezetükbe beilleszkedni.

Most valami hasonló fenyeget, hiszen a balliberális ellenzék, de még a Jobbik is leginkább Brüsszelhez és Soros Györgyhöz dörgölődzik, és csupán a határkerítés megtartását ígérik, ami nem zárja ki a kerítés — például kvóták általi — átjárhatóvá tételét. A Dublin IV. szabály pont egy ilyen kötelező szétosztási kvótát hozna, Magyarországra évi 1 294 10 515 migráns jutna, akiket itt kéne letelepíteni.


Mivel Ausztria és Németország is ellenőrzi saját határait, a migránsok itt rekednének, akiket Brüsszel ráadásul röghöz is akar kötni. Aki engedély nélkül megy más országba, a terv szerint illegálissá válik, és elveszíti minden (szociális) jogosultságát. A többiek pedig egységes ellátást kapnának. Az ajánlás és nyugati példák szerint a migránsokat egy belső kvóta szerint kéne országon belül szétosztani. Ausztriában, Német-, Olasz és Svédországban is így csinálták, így mindenhová jutott a multikultiból.

Németországban liberális tudósok azt javasolták, hogy a jövevényeket lehetőleg a gazdagabb térségekbe és városrészekbe kell költöztetni, ahol a jobb körülmények miatt gyorsabb az integráció. Mások azt a racionális javaslatot tették, hogy a nyelvtanfolyam és szakmai képzés idejére pont az ország szegényebb térségeibe kéne költöztetni a migránsokat, mert ott alacsonyabbak a költségek, és csak azok a családok költözhetnének — persze szigorúan országon belül — más vidékre, amelyek már sikeresen integrálódtak, vagy van munkaszerződésük.

Nyugat-Európából több eset ismert, amikor kezdetben üresen álló laktanyákba, áruházakba, szállodákba, vagy iskolai tornatermekbe szállásolták el a nagy tömegben érkező migránsokat. Második lépcsőben lakásokat bérelnek nekik, egyes német önkormányzatok ki is költöztették az egyedülálló idős németeket, mondván, hogy egy-két embernek nem kell három szoba, ott egy szír család jobban elfér.

Most nálunk is ez a veszély fenyeget. A Jobbik 2016 novemberében nem támogatta az Alaptörvény módosítását, amikor kellett volna, nem üzente az Európában jobb életet kereső millióknak, hogy “Ne gyertek!”. Azóta ráadásul megvédte a Soros-egyetemet és a bevándorláspárti álcivil szervezeteket is. Az LMP tervezett Lakásügynöksége az üresen álló lakásokat írná össze, azok “jobb kihasználása” érdekében.

Egy esetleges kormányváltás után a kvóta évi 10 515 migránst és családtagjait hozná Magyarországra. Ausztriában és Olaszországban a migránsok “fészekrakását” a saját nemzete rovására erőltető baloldali kormányokat a szavazók elkergették. Mi még megelőzhetjük a bajt!

 

(Kép forrása: itt.)